update Staatsbladclip website kan schade toebrengen aan uw computer

Het is Google die het zegt

de website is niet het staatsblad maar wordt door velen in de administraties gebruikt alsof het het staatsblad is omdat deze site zoveel gemakkelijker is dan de officiële website van het staatsblad zelf, waarover we maar even zwijgen.

Het is een dienst van Telenet  "ter illustratie van zijn Internet-gebaseerde betrouwbare opslagdiensten. Deze diensten maken gebruik van TrustClips: gegarandeerd onbreekbare Internet referenties naar bestanden die opgeslagen zijn in het beveiligd data center van Telenet"

Het Belgisch Staatsblad dagelijks in uw mailbox - overzichtelijk ...

Deze site kan schade toebrengen aan uw computer.
Dagelijks alle wetten, decreten, besluiten, verdragen, benoemingen en arresten uit het Belgisch Staatsblad in uw mailbox. Doorzoek het Belgisch Staatsblad ...
www.staatsbladclip.be/ -
Het toont nogmaals aan waarom je goed moet opletten hoe je in Google verschijnt want de stopbadware.org waar Google op vertrouwt om aan te duiden welke sites gevaarlijk zijn voor de gewone gebruikers, kent er al langer weinig van. Het staatsblad is trouwens niet de enige site die hierdoor genekt wordt. Vergeet trouwens niet dat buiten de VS Google in veel landen tot 80% van de zoektraffiek vertegenwoordigt.

Comments

  • Dit is inderdaad 1 van de vele voorbeelden waaruit duidelijk blijkt dat Google de pedalen aan het verliezen is.

    Ik heb er al ontzettend veel opgemerkt en dat waren telkens reputabele sites. Zelfs ERA vastgoed werd een tijdje als malware gelabeld.

The comments are closed.